Tips og råd for oppussingsreisen

Oppdag håndverksinspirasjon hos Stangnes Gruppen

Flislegging med presisjon og kvalitet

Drømmer du om et nytt og stilfullt utseende på badet, kjøkkenet eller andre rom i hjemmet ditt? Da kan flislegging være løsningen for deg! Hos Stangnes Gruppen AS tilbyr vi profesjonelle flisleggingstjenester.

Flislegging er en kunst i seg selv, og vårt erfarne team av håndverkere er dedikert til å levere arbeid av høyeste kvalitet. Vi setter presisjon og detaljer i fokus for å sikre at hvert fliseprosjekt blir utført med enestående håndverk og estetisk appell.

En viktig del av vårt arbeid er å velge riktig materiale for å oppnå et slitesterkt resultat som varer. Vi samarbeider tett med deg for å forstå dine preferanser og behov, og veileder deg gjennom valget av fliser som passer best til ditt prosjekt. Enten det er flislegging av bad, dusjnisjer, kjøkkenflater eller gulv, tar vi oss tid til å lytte til dine ønsker og gir skreddersydde løsninger som realiserer din visjon.

For å oppleve våre flisleggingstjenester av høy kvalitet, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vårt team vil gjerne dele sin ekspertise, gi råd og veiledning, og gi deg en detaljert oversikt over prosessen og kostnadene involvert.

Hold deg oppdatert på vårt nettsted og blogg for inspirasjon, tips og råd om flislegging og andre håndverkstjenester. Meld deg også på vårt nyhetsbrev for å motta jevnlige oppdateringer og vær blant de første som får vite om våre spennende prosjekter og tilbud.

Sameier og borettslag

Stangnes Gruppen AS har lang erfaring med å betjene sameier og borettslag, og tilbyr skreddersydde tjenester som møter fellesskapets behov. Vårt team samarbeider tett med sameier- og borettslagets representanter for å planlegge og utføre oppgaver som maling, gulvlegging, fasaderehabilitering og andre håndverkstjenester. Vi tar hensyn til budsjett, tidsrammer og behovene til fellesskapet for å sikre en problemfri prosess og tilfredsstillende resultater. Med Stangnes Gruppen AS kan sameier og borettslag være trygge på en pålitelig og profesjonell leverandør av håndverkstjenester.

Fasaderehabilitering

Stangnes Gruppen AS tilbyr fasaderehabiliteringstjenester som gir bygningen en fornyet og estetisk tiltalende fasade. Vårt erfarne team utfører grundig inspeksjon og vurdering av fasaden for å identifisere eventuelle skader, fuktproblemer eller behov for oppgradering. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for fasaderehabilitering, inkludert reparasjon av sprekker og skader, vasking og rengjøring av fasaden, og påføring av passende malings- eller beleggsystemer. Med Stangnes Gruppen AS kan du gjenopprette bygningens utseende og beskytte den mot vær og slitasje.

Flislegging

Stangnes Gruppen AS er ekspert på flisleggingstjenester som gir rommet et vakkert og holdbart resultat. Vårt erfarne team av flisleggere har ekspertise innen ulike flisetyper, inkludert keramiske fliser, marmor, granitt og porselen. Vi tar oss av alt fra forberedelse av underlaget til nøyaktig plassering og fugearbeid. Ved hjelp av riktig lim og verktøy sikrer vi at flisene sitter stabilt og skaper et imponerende og slitesterkt gulv eller vegg. Med Stangnes Gruppen AS kan du være trygg på at flisleggingsarbeidet blir utført med presisjon og kvalitet.

Tømrertjenester

Stangnes Gruppen AS tilbyr profesjonelle tømrertjenester for ulike bygg- og oppussingsprosjekter. Vårt erfarne team av tømrere håndterer alt fra mindre reparasjoner til større bygningsprosjekter. Vi utfører arbeid med høy kvalitet og presisjon, og sørger for at alle relevante byggeforskrifter og standarder blir fulgt. Enten det dreier seg om bygging av nye strukturer, installasjon av vinduer og dører, eller renovering av eksisterende bygg, kan du stole på Stangnes Gruppen AS for en pålitelig og profesjonell tømrertjeneste.

Gulvbelegg

Stangnes Gruppen AS tilbyr profesjonell legging av gulvbelegg som gir rommet en elegant og holdbar finish. Vi tar oss av alt fra forberedelse av underlaget til montering av gulvbelegget med presisjon og nøyaktighet. Vårt erfarne team har ekspertise innen ulike typer gulvbelegg, som vinyl, laminat, teppefliser og linoleum. Vi veileder deg også i valg av riktig gulvbelegg basert på rommets funksjon, stil og bruksområde. Med Stangnes Gruppen AS kan du være sikker på at ditt nye gulvbelegg blir lagt med høy kvalitet og estetisk appell.

Brannmaling

Stangnes Gruppen AS tilbyr brannmalingstjenester som bidrar til å forsinke spredningen av ild. Vårt team har ekspertisen til å påføre brannhemmende maling på ulike overflater, som tre, stål og betong. Vi sørger for at alle relevante sikkerhetskrav og forskrifter blir fulgt, og at brannmalingen gir en pålitelig beskyttelse. Ved å velge brannmaling fra Stangnes Gruppen AS kan du øke sikkerheten i ditt bygg og gi deg selv og andre økt trygghet.

Maling inn-/utvendig

Stangnes Gruppen AS er din pålitelige partner når det kommer til maling av både innvendige og utvendige flater. Vi bruker kun høykvalitetsmaling og førsteklasses verktøy for å sikre et holdbart og estetisk tiltalende resultat. Vårt dyktige team forbereder overflatene grundig ved rengjøring, sparkling og eventuell sliping før malingen påføres. Vi tar også hensyn til valg av farger og finish, og veileder deg gjennom prosessen for å skape det ønskede uttrykket i rommet. Med Stangnes Gruppen AS kan du være trygg på en grundig og profesjonell utførelse av malerarbeidet.

Tapetsering

Stangnes Gruppen AS tilbyr profesjonell tapetseringstjenester som gir enestående resultat. Vårt erfarne team av håndverkere tar seg av alt fra forberedelse av underlaget til nøyaktig montering av tapetet. Vi veileder deg også gjerne i valg av tapetmønster og stil som passer til din smak og interiør. Med vår ekspertise og oppmerksomhet på detaljer, kan du være sikker på at tapetet blir jevnt og feilfritt påført, og skaper den ønskede atmosfæren i rommet.